default-image

Σεροπιάν: «Μας λείπει η χημεία»

Ποδόσφαιρο
Σεροπιάν: «Μας λείπει η χημεία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο γεγονός ότι είναι ακόμα περίοδος προετοιμασίας και χρειάζεται χρόνος στην ομάδα να ρολάρει στάθηκε ο Μουράτ Σεροπιάν μετά το χθεσινό φιλικό κόντρα στο Τυμπάκι.

Όπως είπε: «Εξακολουθώ να λέω ότι ήταν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι. Έπαιξαν όλα τα παιδιά και αυτό θέλαμε. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, αλλά ήμασταν κακοί στο τελείωμα. Αυτό είναι θέμα δουλειάς. Τα παιδιά που μπήκαν στις πτέρυγες μας έδωσαν πνοή, όπως και ο Περογαμβράκης στην επίθεση.

Μας λείπει η χημεία. Αυτό χρειαζόμαστε και το προσπαθούμε μέσα από τη δουλειά και τα φιλικά που κάνουμε. Έχουμε και αρκετούς τραυματισμούς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι η δύναμη του ΟΦΗ. Το καταλαβαίνουν και τα παιδιά αυτό. Τραγουδούσαν 90 λεπτά για την ομάδα. Ψάχνουμε ακόμη το δρόμο μας για να γίνουμε πιο επιθετική ομάδα. Είναι θέμα χρόνου και χημείας αυτό. Και θα το βρούμε όλοι μαζί».

Από την πλευρά του ΑΟΤ ο Γιάννης Τάτσης τόνισε:  «Στο πρώτο ημίχρονο λειτουργήσαμε καλά στην άμυνα και έμεινα ευχαριστημένος. Δεν ήμασταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι. Στην μετάβαση στην επίθεση, αλλά και στην φάση κατοχής της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλύτερα στην επίθεση, αλλά όχι τόσο καλά στο αμυντικό κομμάτι.

Τελειώσαμε το παιχνίδι με τρία παιδιά γεννημένα το 1998. Βρίσκομαι στο Ηράκλειο για προσωπικούς λόγους και ήθελα να το συνδυάσω αυτό με κάτι που αγαπώ, όπως είναι το ποδόσφαιρο και η προπονητική. Βρίσκομαι σε μια οργανωμένη ομάδα και στόχος είναι να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα νέα παιδιά που έχουμε και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ».

Φιλικό με Πλατανιά;

Από εκεί και πέρα, στον ΟΦΗ έκαναν πρόταση στον Πλατανιά να δώσουν φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 5/9 στο "Γεντί Κουλέ" και περιμένουν την απάντησή του.  Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν συμφωνήσει για ένα φιλικό στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή (Γ' Εθνική) στις 19/9. Ενώ έχει γίνει συζήτηση και για ένα φιλικό με τον Εργοτέλη, πιθανότατα στο Γεντί Κουλέ στις 13/9.

*Σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι Νέοι του ΟΦΗ '94 και του Εργοτέλη το Σάββατο στο Βαρδινογιάννεια αθλητικό κέντρο, οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 1-2.Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 18' με τον υπό δοκιμή Κουκάκη, όμως ο Εργοτέλης ισοφάρισε με τον Λούσι στο 60' και πήρε τη νίκη με το γκολ του Μαυροματίδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News