Αθλητισμός

Εμπόδια στην Εθνική Τουρκίας βάζει η Φενέρ

Αναταραχή υπάρχει στις τάξεις της Εθνικής Τουρκίας μπάσκετ μετά τη δήλωση του προέδρου της Φενέρμπαχτσέ ότι θα δώσει εντολή στου παίκτες της ομάδας του να αποχωρήσουν από την Εθνική.

Χαμός στην Εθνική Τουρκίας, λίγο καιρό πριν το επίσημο τζάμπολ του Eurobasket 2015 (05-20/09). Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιμίρ, ήταν εκείνος που προκάλεσε την αναστάτωση, καθώς σε δηλώσεις τόνισε ότι θα δώσει εντολή στους παίκτες της ομάδας του ν’ αποχωρήσουν, λόγω της παρουσίας του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο!

«Πήρα τηλέφωνο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και του είπα πως αν συνεχίσει στην Εθνική ομάδα ο Αταμάν, θα πάρω πίσω τους παίκτες μας. Θα πρέπει να δουλεύει στη μία ομάδα ή στην άλλη. Δεν μπορεί να είναι και στους δύο πάγκους και να πληρώνεται από τις δύο πλευρές», ανέφερε ο Γιλντιρίμ.

Βέβαια, η κόντρα στη Γαλατάσαραϊ (σ.σ. εκεί είναι τεχνικός ο Αταμάν) με τη Φενέρ δεν είναι κάτι… νέο, ωστόσο αυτή τη φορά στη μέση βρίσκεται η Εθνική Τουρκίας και πρέπει να βρεθεί άμεσα μία λύση, αφού πλησιάζει το Eurobasket!

Σχόλια