Αθλητισμός

Ξεκίνησε η γκρίνια από τον Ρονάλντο

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε με το… αριστερό στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και αυτό έχει φέρει αρκετή γκρίνια από τους φιλάθλους και όχι μόνο…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη αρχίσει τα παράπονα για τον τρόπο με τον οποίον διαχειρίζεται την ομάδα ο Ράφα Μπενίτεθ.

Η «Marca» ισχυρίζεται σε κείμενό της πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αισθάνεται… παραμελημένος από τον τρόπο που θέλει ο Μπενίτεθ να παίζει η ομάδα του, καθώς βάσει του σχεδιασμού του Ισπανού τεχνικού στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, «ο Κριστιάνο έχει καλύτερη συνεργασία με τον Μπενζεμά όταν παίζει ο Γάλλος στην κορυφή, όμως το μείζον πρόβλημα για τον σούπερ σταρ της ομάδας είναι η περιορισμένη συνεννόηση που υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν και τον Ράφα Μπενίτεθ».

Μάλιστα το… πρόβλημα εντοπίζεται και στις προπονήσεις, μιας και ο Μπενίτεθ ακολουθεί εντελώς διαφορετική μεθοδολογία σε σχέση με τον προκάτοχό του, Κάρλο Αντσελότι, με τον Ρονάλντο να… γκρινιάζει για το σκληρό πρόγραμμα!

Σχόλια