Αθλητισμός

Πως και πως περιμένουν τον Παναθηναϊκό στην Καμπάλα

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό ζουν και αναπνέουν στην Καμπάλα με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ντόντο να κάνει λόγο για το ματς της ζωής τους.  

Πως και πως περιμένουν στην Καμπάλα το ματς με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Europa League, όπως δηλώνουν στα τοπικά ΜΜΕ. Ο επιθετικός των Αζέρων, Ντόντο, τόνισε ότι το ματς με το «τριφύλλι» είναι το ματς της ζωής τους.

«Αυτό είναι το παιχνίδι της ζωής μας για όλους εμάς που βρισκόμαστε στην ομάδα. Είμαστε πολύ αφοσιωμένοι στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, που είναι μία από τις διεκδικήτριες ομάδες για το Europa League. Πρέπει να κάνουμε μία καλή εμφάνιση στην έδρα μας για να έχουμε ένα πλεονέκτημα για το ματς στην Ελλάδα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά το πιστεύουμε μέχρι τέλους», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Το ποδόσφαιρο του Αζερμπαϊτζάν μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και αξίζει να σε αυτή τη φάση του Europa League. Ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο και προσπαθεί να βοηθάει και να υποστηρίζει τις ομάδες του. Ο κόσμος μας μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό».

Σχόλια