Αθλητισμός

Γρηγορίου: Όνειρο ετών έγινε πραγματικότητα

Για δίκαιη πρόκριση βάσει της εικόνας και των δύο αγώνων έκανε λόγο ο τεχνικός του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΪΚ.

Παράλληλα, ο νεαρός τεχνικός τόνισε ότι τα όνειρα της ομάδας του δεν σταματούν και περιμένουν το αποτέλεσμα της αυριανής κλήρωσης.

«Είχαμε πει πριν από αυτά τα δύο παιχνίδια ότι η κλήρωση ήταν πολύ δύσκολη κλήρωση γιατί αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με ρυθμό. Προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα, αν και στο α’ ημίχρονο υπήρχε λόγω της θέλησης για αυτή την πρόκριση. Θέλω να ευχαριστήσω για τη βοήθεια του κόσμο που αποτέλεσε τον 12ο παίκτη. Ένα μικρό όνειρο ετών έγινε πραγματικότητα. Ωστόσο, ας περιμένουμε και την κλήρωση, ίσως έχουμε περισσότερο. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Ελπίζουμε να είναι βατή κλήρωση.

Θέλαμε να διαφοροποιήσουμε το στυλ μας. Χάσαμε δύο ευκαιρίες, αλλά από εκεί και πέρα και ο αντίπαλος ρίσκαρε πάρα πολύ. Είμαι χαρούμενος που κρατήσαμε το μηδέν, πήραμε τη νίκη και το κάναμε έξυπνα.

Για το αν φοβήθηκε την εξέλιξη του αγώνα μετά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης:

«Δεν φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Έπρεπε να επιστρέψουμε με την ίδια λογική. Είπαμε να πιέσουμε περισσότερο, αλλά δεν φοβηθήκαμε καθόλου»

Σχόλια