Αθλητισμός

Στον Παναθηναϊκό ο Ηρακλειώτης Καλαϊτζάκης

Σε κρητική… αποικία μετατρέπεται σιγά-σιγά ο Παναθηναϊκός καθώς σήμερα ένταξε στο ρόστερ του άλλο ένα ταλαντούχο παιδί από το Ηράκλειο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, γιο του Βαγγέλη Καλαϊτζάκη που υπήρξε μάνατζερ του Ηράκλειο όταν αυτό βρισκόταν στην Α1 κατηγορία.

Ο νεαρός έκανε τα πρώτα του βήματα στο Ηράκλειο και πέρυσι μετακόμισε οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη προκειμένου ο ίδιος και ο δίδυμος αδελφός του να έχει ένα καλύτερο μέλλον στο μπάσκετ. Ενσωματώθηκε στις ακαδημίες του Άρη και από σήμερα ανήκει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ανήκει ο Χανιώτης Αντώνης Κόνιαρης, αλλά και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος του οποίου η μητέρα είναι Ηρακλειώτισσα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «πρασίνων» αναφέρει:

«Σε συνέχεια της επένδυσης σε νέα παιδιά που στελεχώνουν τις “μικρές” Εθνικές ομάδες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς με την Εθνική ομάδα U16 (θα λάβει μέρος στο αντίστοιχο Ευρωμπάσκετ), Γιώργου Καλαϊτζάκη. Ο Καλαϊτζάκης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1999 κι έχει ύψος 1.95μ. “]»Είναι μεγάλη τιμή αλλά κι ευθύνη για εμένα που βρίσκομαι πλέον στον Παναθηναϊκό», είπε ο νεαρός διεθνής και πρόσθεσε: «Στην ηλικία μου δουλεύεις πολύ και μιλάς λίγο. Αυτό θα κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη».

Σχόλια