Αθλητισμός

Καθοριστική συζήτηση σήμερα με Χάβο

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Μάκη Χάβου για τελική συζήτηση με τον ΟΦΗ, ενώ έχουν προηγηθεί οι Νίκος Αναστόπουλος και Μουράτ Σεροπιάν.

Ο γενικός αρχηγός Γιάννης Πολεμαρχάκης, που έχει αναλάβει τις συζητήσεις, διαμορφώνει το προφίλ κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, με όλα τα σχετικά δεδομένα. Με τον Χάβο σήμερα ολοκληρώνεται το παζλ, ενώ πέρα από τους Αναστόπουλο και Σεροπιάν, πληροφορίες λένε ότι τετ-α-τετ έχουν γίνει και με τεχνικούς, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν βγει προς τα έξω.

Φτάνοντας στο... σήμερα, η άφιξη Χάβου στο Ηράκλειο βάζει συνολικά την υπόθεση προπονητής στην τελική ευθεία. Με το Μακεδόνα τεχνικό θα συζητηθούν όλες οι παράμετροι για πιθανή συνεργασία, ενώ ο ίδιος έχει ζητήσει συνάντηση με τους προπονητές των ομάδων υποδομής, αλλά και επιθεώρηση του ΒΑΚ. Αν υπάρξει ταύτιση απόψεων, ίσως άμεσα δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις, ώστε η διοικητική ομάδα να πάρει τις τελικές αποφάσεις.

Όταν «τελειώσει» το θέμα του προπονητή, θα προχωρήσουν με ταχύτερο ρυθμό και οι εξελίξεις για το έμψυχο δυναμικό. Στην παρούσα φάση είναι σε συνεχή ροή οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ, όμως σ' αυτό το μέτωπο οι δυσκολίες είναι υπαρκτές. Χθες, έγινε συνάντηση με τον Μανόλη Ροβίθη στην Αθήνα, όπου ο πρόεδρος Αντύπας Σηφάκης του μετέφερε την πρόταση της διοίκησης. Το θέμα είναι «ανοιχτό», καθώς θα υπάρξει νέα επικοινωνία. Τηλεφωνικά μίλησαν με τον Μιχάλη Αγριμάκη, που δείχνει θετικός σε πρώτη φάση, ενώ σχετικά με τον Αλέξη Περογαμβράκη ίσως σήμερα υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε φάση αναμονής είναι οι Μπολάκης, Φαζός και Δαμιανάκης, ώστε να γίνει συζήτηση και με το νέο προπονητή, αν και οι πληροφορίες λένε ότι για τους δύο τελευταίους υπάρχουν κι άλλοι... μνηστήρες. Τέλος, με τον Αποστολόπουλο μάλλον θα προγραμματιστεί ραντεβού στο Ηράκλειο, ενώ ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος είναι όλο και πιο κοντά στον Άρη Λεμεσού.

Σχόλια