Αθλητισμός

"Τρέχουμε να προλάβουμε…"

Ο Ορέστης Καρνέζης ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τα Νησιά Φερόε. Ο άσος της Ουντινέζε αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα της πρωταθλήτριας του 2004, αλλά και το νέο ξεκίνημα που πρέπει να γίνει!

«Δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες, αλλά δεν παίζουμε πρώτη φορά σε πλαστικό χορτάρι, είχε συμβεί και στη Λιθουανία. Είμαστε επαγγελματίες και αύριο πρέπει να νικήσουμε. Μόνο αυτό μπορούμε να πούμε Μας πεισμώνει η τελευταία θέση, δεν μας αξίζει. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Αδικούμε εμάς και την ομάδα. Χάσαμε ματς που δεν έπρεπε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην χάσουμε τώρα και στα υπόλοιπα παιχνίδια» είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για την ποιοτική διαφορά των ομάδων:

«Αν δείτε που παίζουν οι παίκτες των δυο ομάδων, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Είμαστε προβληματισμένοι, στεναχωρημένοι, διότι εμείς φαινόμαστε. Δε μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Νιώσαμε και ντροπή ορισμένες φορές. Δε νικάει η φανέλα, αλλά εμείς μέσα στο γήπεδο. Πληρώσαμε που δεν ήμασταν καλοί. Τώρα, τρέχουμε να προλάβουμε».

Σχόλια