Αθλητισμός

Τρεις προπονητές υποψήφιοι για ΠΑΟΚ

Η προγραμματισμένη για χθες άφιξη του Φρανκ Άρνεσεν στη Θεσσαλονίκη αναβλήθηκε και αυτό φαίνεται πως οφείλεται στο γεγονός πως ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ δεν προχωρήσε σε τέτοιο βαθμό τις επαφές για ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ένα από αυτά φυσικά είναι και εκείνο του προπονητή, με τον Δανό να έχει ξεχωρίσει τρεις υποψήφιους.

Πρόκειται για τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο που έμεινε ελεύθερος από τη Σάλκε, τον Γκιγιέρμο Σκελότο που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο με τη Λανούς και άλλον έναν τεχνικό που δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του (ίσως τον Μάρτιν Παλέρμο).

Ο Ιταλός προπονητής φέρεται να αποτελεί το διακαή πόθο του Ιβάν Σαββίδη, ενώ και ο Άρνεσεν παρουσιάζεται να εκτιμάει τον πρώην προπονητή της Τσέλσι και της Σάλκε. Όσον αφορά τον Σκελότο, δεν δείχνει να «καίγεται» να αποχωρήσει από την Αργεντινή και τη Λανούς, κάτι που φαίνεται και από την απόφασή του να απαντήσει αρνητικά στην Ιντεπετιέντε και την εθνική Παραγουάης.

Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται σύντομα, με τον Δανό να καλείται να λάβει άμεσα την απόφασή του, καθώς ο νέος προπονητής θα πρέπει να δουλέψει στον τομέα της φυσικής κατάστασης και να περάσει τη φιλοσοφία του, σε μία σεζόν που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις και για την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Σχόλια