Αθλητισμός

Κλείνουν σύντομα το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο ο Φρανκ Άρνεσεν, παρότι δεσμεύεται μέχρι τις 16 Ιουνίου με συμβόλαιο με το δανέζικο κανάλι που είναι τηλεσχολιαστής.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πληροφορίες ότι ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει προφορικά με κάποιον από τους υποψήφιους προπονητές της ομάδας που ήρθε σε επαφή τις προηγούμενες ημέρες και έρχεται στην Ελλάδα για να ενημερώσει τους Αγγελίδη και Σαββίδη.

Σύμφωνα με την Live Sport, από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αφήνουν να εννοηθεί πως η συμφωνία αφορά ορίζοντα τριετίας, αν και κάτι τέτοιο πρέπει να επιβεβαιωθεί πρώτα κατά την ανακοίνωση της πρόσληψης του νέου τεχνικού της ομάδας.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου καλούνται να τρέξουν όλες τις εξελίξεις (το θέμα του προπονητή και τα μεταγραφικά), αφού από το τέλος του μήνα ξεκινάει ένας Γολγοθάς για εκείνους, καθώς στις 16 και 23 Ιουλίου είναι προγραμματισμένα τα παιχνίδια του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ – λόγω και του συντελεστή 40.880 βαθμών που έχει την τελευταία πενταετία – θα είναι στους ισχυρούς από τα προκριματικά μέχρι και τα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, ενώ θα είναι στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων. Αν και απεύχονται να συμβεί κάτι τέτοιο, αν η ομάδα αποκλειστεί στον 2ο προκριματικό γύρο θα πάρει 210

χιλιάδες ευρώ, 220 χιλιάδες ευρώ αν αποκλειστεί στον 3ο προκριματικό γύρο και 230 στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Άρνεσεν μαζί με τον νέο προπονητή και φυσικά τους Αγγελίδη – Σαββίδη καλούνται να κάνουν προσεκτικές κινήσεις στον σχεδιασμό της ομάδας, ώστε να μην υπάρξουν νέα προβλήματα μέσα στη σεζόν που θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για όλους και ξεκινάει σε περίπου είκοσι ημέρες!

Σχόλια