Αθλητισμός

Η ώρα της γενικής συνέλευσης του ΟΦΗ (πίνακας μετοχών)

Η σημερινή γενική συνέλευση του ΟΦΗ φέρνει το τέλος της αγωνίας, που τις προηγούμενες ημέρες έπιασε... κόκκινο. Στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΒΑΚ, αριθμός μετόχων... ρεκόρ, όπως φαίνεται, αλλά και φίλαθλοι της ομάδας θα δώσουν βροντερό «παρών».

Μοναδικά θέματα είναι απολογισμός και έγκριση των πεπραγμένων της διοικούσας, αλλά βασικότερο η εκλογή διοίκησης. Δεν είναι όμως αυτά που... καίνε, καθώς όλοι περιμένουν τις ενδιαφερόμενες πλευρές να ανοίξουν τα... χαρτιά τους, για το διοικητικό… αύριο.

Οι δύο βασικοί «πόλοι» είναι από τη μία οι κινήσεις που έχει κάνει ο Νίκος Μαχλάς, που φέρεται να είναι σε ετοιμότητα, και από την άλλη ο «πυρήνας» που έχει δημιουργηθεί, έχοντας κάνει σχετικές επαφές με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Πέρα όμως από την ανυπομονησία για επίσημες τοποθετήσεις, υπάρχουν έντονα και οι φήμες για το ενδεχόμενο να κατατεθεί ψηφοδέλτιο ή να προηγηθούν συζητήσεις για εκ νέου διοίκηση Πρωτοδικείου.

Όπως και να 'χει, όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, ενώ έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις μετοχές που έχουν κατατεθεί και κατ' επέκταση ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής (παρακάτω πίνακας).

Από σύνολο 2.559.326 μετοχές που είναι το σύνολο του εταιρικού κεφαλαίου, έχουν κατατεθεί 1.761.915. Ενδεικτικός είναι ο πίνακας και για το ποιοι έχουν εξουσιοδοτηθεί, με την σημείωση ότι αυτή η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα εκπροσωπήσει ο Παναγιώτης Αντωνακάκης σε ένα σύνολο περίπου 500.000 μετοχών. 21 διαφορετικά πρόσωπα ή εταιρείες έχουν εξουσιοδοτήσει τον Δημήτρη Αποστολάκη, σε ένα σύνολο μετοχών που φτάνει περίπου τις 600.000. Μεταξύ αυτών είναι η οικογένεια Καράτζη, Πολεμαρχάκης Γ., Παπακαλιάτης, Λεμπιδάκης και άλλοι. Τέλος, τους αδελφούς Βατσινά σε ένα σύνολο μετοχών που ξεπερνά τις 500.000 θα εκπροσωπήσει ο Νίκος Διαλυνάς.

Σχόλια