Αθλητισμός

«Ο ΑΓΟΡ κοσμεί την Α1 μπάσκετ»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο προπονητής των Τρικάλων Κώστας Παπάζογλου για τον ΑΓΟΡ τον οποίο αντιμετωπίζει σήμερα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας τόνισε πως οι παίκτες του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο το τελευταίο ματς μπροστά στους φίλους τους, στεκόμενος στα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει.

Αναλυτικά: «Παίζουμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, το Ρέθυμνο, που κοσμεί με την παρουσία του την Α1. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να ικανοποιήσουμε τους Τρικαλινούς φιλάθλους, οι οποίοι μας στήριξαν όλη τη χρονιά, βοηθώντας μας να πετύχουμε το στόχο μας.

Σίγουρα, δεν είμαστε στην κατάσταση που θα θέλαμε, έχουν φύγει βασικοί παίκτες, αλλά και ο κόουτς, ενώ έχουμε και τραυματισμούς, με πιο σοβαρό αυτόν του Χάρις, ενώ και ο Ίνγκραμ δεν έχει προπονηθεί σχεδόν καθόλου τις τελευταίες μέρες. Παρά ταύτα, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο».

Εν τω μεταξύ, πριν την έναρξη του αγώνα της Τετάρτης, η ΚΑΕ Τρίκαλα θα τιμήσει για την προσφορά του τον αρχηγό Χρήστο Δεληγιάννη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Σχόλια