default-image

Εκπληκτικός ο ΠΑΣ στο Πανελλήνιο

Σπορ
Εκπληκτικός ο ΠΑΣ στο Πανελλήνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν τόσο οι έφηβοι όσο και οι νεανίδες του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου στους Πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στα σκοπευτήρια Βύρωνα και Μαλακάσας το περασμένο σαββατοκύριακο.

Η Ανδρομάχη Μαρκογιαννάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι σπορ, ενώ η Αθηνά Μαρκογιαννάκη ήταν 4η και η Αθανασία Μαρουλή 5η. Τα τρία κορίτσια κατέλαβαν την 1η θέση στο ομαδικό του αγωνίσματος και φυσικά πήραν το χρυσό μετάλλιο.

Όσον αφορά στους εφήβους, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό στο πιστόλι ταχύτητας, αλλά και στο σπορ πιστόλι, με πρωτεργάτη τον Κωνσταντίνο Παπαδογιωργάκη, ο οποίος ήταν δεύτερος κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο και στα δύο αγωνίσματα. Καθοριστική ήταν και η συμβολή του Σήφη Μαρκογιαννάκη του Ανταλκίδα και του Σήφη Μαρκογιαννάκη του Παναγιώτη.

Στα τυφέκια, η Εύα Κηπαράκη ήταν 3η στο αγώνισμα πρηνηδόν, ενώ στην 4η θέση ακολούθησε η Μαρία Κτιστάκη και στην 7η η Βάσω Λυρώνη. Στο αγώνισμα των 3 στάσεων κατέκτησαν τη 2η θέση ομαδικά, καθώς η Λυρώνη ήταν 4η, η Κηπαράκη 5η και η Κτιστάκη 6η. Οι έφηβοι από την άλλη, αν και άπειροι, κατάφεραν να έχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Στα τυφέκια συμμετείχαν και οι Μηναδάκη Άννα, Μοναστηριώτη Λενέτα και Παχιαδάκη Ελένη, οι οποίες είναι σκοπεύτριες του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου, αλλά ανήκουν σε διαφορετικά σωματεία (ΜΙΝΩΑΣ, Γ.Σ. ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ, ΑΣΟΛΑΣΙΘ αντίστοιχα).

Ο ΠΑΣ ευχαριστεί τους προπονητές Ανταλκίδα Μαρκογιαννάκη και Γιώργο Κοσκινά για τη σωστή προετοιμασία και το πολύ καλό επίπεδο των σκοπευτών/τριών τους. Επίσης, ευχαριστεί την κοινοπραξία ANEK-SUPERFAST για τη χορηγία στις μετακινήσεις του Συλλόγου στην Αττική και τέλος την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου για την άριστη συνεργασία τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News