Αθλητισμός

«Κλήρωση αυριο, παιχνίδια την Κυριακή»

Ξεκίνα η δράση στα πλέι οφ/άουτ της Football League. Ο αντιπρόεδρος του οργανισμού, Κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως καλώς εχόντων των πραγμάτων αύριο θα γίνει η κλήρωση και την Κυριακή θα 'χουμε... σέντρα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου στον Arena FM:

«Νομίζω πως σήμερα θα τελειώσουν οι διαδικασίες, αύριο θα γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας και στις 15:00 θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι - οφ και τα πλέι - άουτ. Την Κυριακή θα έχουμε παιχνίδια».

Για τις ώρες των αγώνων: «Τα ματς στα πλέι άουτ θα γίνονται την ίδια ώρα και θα είναι επιλεγμένα και τηλεοπτικά ενώ τα πλέι οφ δεν ξέρουμε αν θα γίνονται ταυτόχρονα αλλά θα είναι όλα τηλεοπτικά».

Για τον Πιερικό: «Η ομάδα είναι σε ετοιμότητα και έτοιμη να ανταπεξέλθει σε μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Ο Πιερικός είναι μια ομάδα της Μακεδονίας και μια πολύ μεγάλη φανέλα στον Βορρά. Τα σημάδια είναι θετικά και ελπίζω να αποφύγουμε τις περιπέτειες».

Για το θέμα της Παναχαϊκής: «Νομίζω πως θα τακτοποιηθούν όλα. Οι κανόνες πρέπει να τηρούνται αλλά με βάση την αίσθηση που έχω δεν υπάρχει πρόβλημα με τις ενστάσεις και όλες οι ομάδες θα παίξουν κανονικά. Δεν εμποδίζει η ανάκληση της εγγυητικής την συμμετοχή της ομάδας. Η κύρωση είναι οικονομική και δεν έχει να κάνει με αποβολή της ομάδας. Ότι θέμα έχει η Παναχαϊκή θα το αντιμετωπίσει. Δόθηκε ένας αγώνας και είναι δίκαιο να συνεχίσουν όλες οι ομάδες».

Για τους διαιτητές των πλέι - οφ: «Θα έχουμε αξιολογημένες διαιτησίες. Αύριο θα γίνει μια συζήτηση και θα ξεκαθαρίσει το θέμα».

Σχόλια