Αθλητισμός

Πρωτοτύπησε και πάλι η Scoda Ξάνθη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Skoda Ξάνθη, η οποία ως συνήθως πρωτοτυπεί και βγήκε με αφορμή την ήττα (1-0) της ακριτικής ομάδας από τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Super League. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ζητούν συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης για την απαράδεκτη ήττα και εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Εργοτέλη. Από την άλλη πλευρά, αυτό το SKODEXIT ή SKODACCIDENT, όπως θέλετε πάρτε το, θα δώσει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον τις τελευταίες αυτές αγωνιστικές, στο απαξιωμένο – κατά την άποψή μας – επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Ο Χρήστος Πανόπουλος από την πλευρά του έκανε δήλωση δείχνοντας κατανόηση για τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο, ενώ σχολίασε πως οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό. Αναλυτικά:

«Η ομάδα έκανε ένα αποκαρδιωτικό παιχνίδι και δίκαια έχασε. Ο λιγοστός κόσμος αποδοκίμασε και είναι δικαίωμά του. Σωστό ή λάθος δεν θα το κρίνω εγώ, στη θέση τους πιθανόν να έκανα το ίδιο. Ο προπονητής μας και οι παίκτες μας σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς έδωσαν, δίνουν και θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Σε ένα οριακό παιχνίδι για τα play – offs ΟΛΟΙ ΜΑΣ τα κάναμε μαντάρα. Αν κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν να «πυροβολούν», ας «πυροβολούν» εμένα κι όχι τον προπονητή μας και τους παίκτες μας. Έχω όνομα, δεν κρύβομαι, είμαι εδώ για όποιον ή όποιους έχουν απορίες».

Σχόλια