Αθλητισμός

Σκουρτόπουλος: «Δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»

Απογοητευμένος από τη χθεσινή εμφάνιση της ομάδας του στη Ρόδο εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ενώ ο Φάνης Κουμπούρας από την πλευρά των παικτών επισήμανε ότι η ρεθυμνιώτικη ομάδα ήταν τραγική.

«Συγχαρητήρια στον Άρη (σ.σ. Λυκογιάννη) και στον Κολοσσό, καθώς νίκησαν απόλυτα δίκαια. Σε αντίθεση με τη δική μας ομάδα που σ' ένα κρίσιμο παιχνίδι δεν φανήκαμε έτοιμοι και δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε. Το χειρότερο απ' όλα ήταν πως σαν ομάδα δεν παρουσιαστήκαμε σωστά, δεν είχαμε συνεργασίες, σκριν, με κακό passing game και έπειτα η μη αποτελεσματικότητα στα σουτ. Ενδεικτικά, πήραμε 18 επιθετικά ριμπάουντ και δεν κερδίσαμε σχεδόν τίποτα. Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας με ΑΕΚ και Άρη. Θα δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε», επισήμανε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο Φάνης Κουμπούρας, εκ μέρους των παικτών, πρόσθεσε: «Άλλο ένα παιχνίδι που μας επηρέασε η διακοπή. Δεν ήμασταν καλοί. Ο Κολοσσός βασίζεται στο τρίποντο και στο επιθετικό ριμπάουντ. Εμείς ήμασταν και στα δύο τραγικοί. Τους αφήσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και γενικά δεν κάναμε τίποτα απ' όσα είχαμε σχεδιάσει. Ο Βασίλης (σ.σ. Τολιόπουλος) μπήκε και άλλαξε πολλά στο παιχνίδι. Ήμασταν όλοι κακοί με άσχημα στατιστικά, με τον Κολοσσό να σουτάρει με 50% σε όλα τα σουτ».

Σχόλια