Αθλητισμός

Η σέντρα της Μαριάννας στη μνήμη του παππού της

Φωτογραφία με χάρη και υψηλό συμβολισμό! Από το φιλικό παιγνίδι των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη με την Μικτή παλαιμάχων Ηρακλείου, στη μνήμη του Μανόλη Σταυρουλάκη, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας στο ιστορικό και αγαπημένο Μαρτινέγκο.

Η χάρη αφορά την Μαριάννα Ραπάνη, που την βλέπουμε να κάνει τη σέντρα του αγώνα, υπό τα ενδιαφέροντα βλέμματα του Σήφη Κορωνάκη και του παλαίμαχου διαιτητή Θέμη Θέμελη! Η 10χρονη Μαριάννα με το υπέροχο στυλ, είναι η εγγονή του εκλιπόντος ποδοσφαιριστή και ιδρυτή του Συνδέσμου Παλαιμάχων Εργοτέλη Μανόλη Σταυρουλάκη, η προσφορά του οποίου στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία έχει αναγνωρισθεί απ' όλους. Κόρη της δημοσιογράφου Ελένης Σταυρουλάκη και του φωτοειδησεογράφου Στέφανου Ραπάνη, είναι μέλλον για το γυναικείο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου. Επέλεξε μόνη της το άθλημα του ποδοσφαίρου και εργάζεται μεθοδικά στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη, με την ικανότατη προπονήτρια και πρώην διεθνή ποδοσφαιρίστρια Γιάννα Δούκα, ξεκινώντας την επαφή της με τα μυστικά της μπάλας, από τα επτά της χρόνια! Ο συμβολισμός έχει σχέση με το αγαπημένο σπορ του παππού και η συνέχεια με τα χρώματα του Εργοτέλη!

Στον «Άγιο Σπυρίδωνα»

Όπως ενημερώνει το δελτίο τύπου των παλαιμάχων του Εργοτέλη τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τις προσφορές των Παλαιμάχων του Συλλόγου μας και των Παλαιμάχων της Μικτής Ομάδος Ηρακλείου μετά από απόφαση της οικογένειας του Μανόλη Σταυρουλάκη θα διατεθούν στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών ο Άγιος Σπυρίδων. Και ευχαριστούν την Μικτή Ομάδα Παλαιμάχων Ηρακλείου και ιδιαίτερα τον Μανόλη Ντάγκινη, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ηρακλείου και ιδιαίτερα τους παλαίμαχους διαιτητές Θέμη Θέμελη και Τάσο Μαστορίδη για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, τον Ερασιτέχνη Εργοτέλη για την παραχώρηση του γηπέδου και όλων όσων  χρειάστηκαν για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας καθώς και τα αθλητικά καταστήματα «Cosmos Sport» και ιδιαίτερα τον Φραγκίσκο Τσικνάκη για  την προσφορά μια πλήρους εμφάνισης ποδοσφαίρου στον σύλλογο.

Σχόλια