Αθλητισμός

Περιμένουν ενημέρωση οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

Μετά την αποχώρηση του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές επέλεξαν το δικό τους... δρόμο σε ό,τι αφορά την ατομική προπόνηση, ενώ από την άλλη άπαντες βρίσκονται εν αναμονή για μια... γενική ενημέρωση.

Όσοι παραμένουν στο Ηράκλειο και οι υπόλοιποι, τηλεφωνικά, έχουν κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση για το τι μέλλει γενέσθαι. Τόσο για τα οικονομικά δεδομένα, όσο και για τις προθέσεις που αφορούν την επόμενη μέρα. Άλλωστε, ορισμένοι δεν είναι αρνητικοί, αν υπάρξει μια προσπάθεια με δυναμική και συγκεκριμένο σχεδιασμό για την... αναγέννηση της ομάδας του Ηρακλείου.

Σε ό,τι αφορά πάντως το δεύτερο σκέλος, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, κάτι που σίγουρα περιορίζει το διαθέσιμο χρόνο. Ήδη μάλιστα κάποιες ομάδες της Σούπερ Λίγκας κάνουν διερευνητικές «κρούσεις», με τους παίκτες που είχαν καλή χρονιά να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Σχετικά με την Κ20 που θα συνεχίσει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, οι προπονήσεις γίνονται κανονικά στο ΒΑΚ, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Βολονάκη.

Σχόλια