Αθλητισμός

Σύνθημα… συστράτευσης από τον Ερ. Εργοτέλη

Ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης έστειλε το μήνυμά του στους φίλους της ομάδας κι όχι μόνο να βρίσκονται δίπλα στο συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη στη μάχη για τη σωτηρία, αρχίζοντας από τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό.

Παράλληλα σε αυτή γίνεται λόγος για συστηματική αδικία κι επιχείρηση αφανισμού των ομάδων του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση, τα μέλη του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και σύσσωμη η οικογένεια του Συλλόγου μας στέκεται στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας στη μεγάλη προσπάθειά της. Σε τούτο τον δύσκολο δρόμο, με τα πολλά εμπόδια, τις μεγάλες αντιξοότητες και τις σοβαρές αδικίες εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, πορευόμαστε όλοι μαζί μέχρι την τελική νίκη.

Καλούμε σε συστράτευση όλους τους Εργοτελίτες και όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, για να αποτελέσουμε όλοι μαζί την ασπίδα προστασίας απέναντι σ' εκείνους που καιρό τώρα αδικούν συστηματικά και επιχειρούν να αφανίσουν τις ομάδες του Ηρακλείου. Το απόγευμα της Κυριακής θα είμαστε όλοι στο Παγκρήτιο Στάδιο για να στηρίξουμε με τη φωνή και την παρουσία μας τον Εργοτέλη στην καθοριστική αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Τίποτα δεν έχει χαθεί, ο αγώνας συνεχίζεται».

Σχόλια