default-image

Ανανέωσε με την Τσέλσι ο Τέρι

Ποδόσφαιρο
Ανανέωσε με την Τσέλσι ο Τέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο και έγινε, με τον Τζον Τέρι να μην έχει την …ατυχία του Φρανκ Λάμπαρντ και να ανανεώνει για ένα ακόμα χρόνο το συμβόλαιο του με την Τσέλσι τη φανέλα της οποίας θα φοράει μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Το τρέχον συμβόλαιο του κάπτεν των «μπλε» με το σωματείο του Λονδίνου ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι και είχαν εκφραστεί  οι φόβοι ότι ο 34χρονος Άγγλος κεντρικός αμυντικός θα  τύγχανε ανάλογης στάσης με τον  κορυφαίο της σκόρερ όλων των εποχών που έμεινε ελεύθερος πέρυσι την ίδια περίοδο.

Όμως ο Πορτογάλος τεχνικός είχε φροντίσει από τις αρχές του μήνα να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας τονίζοντας ότι ο Τέρι θα μείνει και την επόμενη σεζόν και δικαιώθηκε με τη σημερινή (26/03) ανακοίνωση από την Τσέλσι της νέας τους συμφωνίας.

Ο Τέρι είναι γέννημα - θρέμμα της ακαδημίας του συλλόγου της βρετανικής πρωτεύουσας και έχει κατακτήσει με την Τσέλσι  τρία πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα, τρία Λιγκ Καπ (το τελευταίο εξ αυτών εφέτος έχοντας μάλιστα ανοίξει ο ίδιος το σκορ στο νικηφόρο τελικό 2-0  κόντρα στην Τότεναμ) καθώς και ένα Champions League  και ένα Europa League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News