Αθλητισμός

Χρυσό με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στον ακοντισμό ο Στεφανουδάκης

Το χρυσό μετάλλιο και στον ακοντισμό πανηγύρισε χθες στην Τυνησία ο Μανόλης Στεφανουδάκης με βολή στα 29.12 που είναι πανελλήνιο ρεκόρ και 85 πόντους κάτω από το Παγκόσμιο!

O παραολυμπιονίκης μας έγραψε χθες το βράδυ στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τα εξής:

"Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους στην αγαπημένη μου πατρίδα. Διπλή γιορτή για την χώρα μου σήμερα, Γιορτάζει την ελληνική επανάσταση του 1821, αλλά και τον Ευαγγελισμό της Παναγίας μας. Μπορεί να ήμουν μακριά σήμερα, αλλά το μυαλό μου ήταν εκεί και θέλησα κι εγώ να σηκώσω ψηλά την ελληνική μας σημαία στο δικό μου αγώνα. Και δόξα το όνομα της Παναγιάς μας, το ακόντιο μου εκτοξεύθηκε στα 29,12μ. Η σημερινή επίδοση ήταν μια τεράστια έκπληξη ακόμα και για μένα τον ίδιο. Με αυτή μου τη βολή καταρρίπτώ το προηγούμενο μου Πανελλήνιο ρεκόρ και βρίσκομαι, περίπου, 85 πόντους κάτω από το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Με απόλυτη, λοιπόν, επιτυχία ολοκληρώνεται και το Grand -Prix της Τυνησίας, αφού κατάφερα να κερδίσω 2 χρυσά μετάλλια.
Θα ήθελα, λοιπόν, τα μετάλλια μου αυτά να τα αφιερώσω στην πατρίδα μου και στην Παναγιά που έχουν την τιμητική τους σήμερα, στην κορούλα μου, και σε όλους όσους με στηρίζουν με κάθε τρόπο.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου,ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, που ειναι ο μεγάλος μου χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, και τις εταιρείες ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε., ΜΙΝΟΑΝ LINES, ΝΕΡΟ ΖΑΡΟΣ, ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ, γιατί χωρίς αυτούς κανένας από αυτούς τους αγώνες δε θα είχε πραγματοποιηθεί"...

Σχόλια