default-image

Το κρισιμότερο σταυροδρόμι του ΟΦΗ στη "Μικτή Ζώνη"

Αθλητισμός
Το κρισιμότερο σταυροδρόμι του ΟΦΗ στη "Μικτή Ζώνη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κρισιμότερη στιγμή του ΟΦΗ στην διαδρομή της νεώτερης ιστορίας του, έχει σκορπίσει την στενοχώρια στον κόσμο της κρητικής ομάδας και μαζί καλεί τους ιθύνοντες του Ομίλου, να κάνουν ότι αξίζει για να υπάρξει μια επανεκκίνηση προοπτικής.

Στη «Μικτή Ζώνη» της Κρήτη TV, απόψε (22:00), θα ανιχνευθούν τα πρώτα αποτυπώματα της επόμενης κρίσιμης μέρας μετά και την εμφάνιση του προέδρου του ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη στην προηγούμενη εκπομπή.

Καλεσμένοι στο στούντιο, είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μανόλης Παπακαλιάτης, ο πρώην υπεύθυνος μάρκετινγκ Δημήτρης Παπαματθαιάκης και ο έγκυρος αθλητικός συντάκτης Γιώργος Γιαλυτάκης. Θα είναι επίσης παρών στην εκπομπή από την Αθήνα ο προπονητής που απέδειξε την μεγάλη του αγάπη για τον ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος.

Το πώς και το γιατί πάντα θα πλανώνται, όπως σε κάθε ιστορία, όμως το ποιες σκέψεις υπάρχουν για να σηματοδοτήσουν τη νέα πορεία, αποτελεί το κρισιμότερο σημείο. Ο κόσμος της ομάδας επιβράβευσε ήδη τα μέλη της ομάδας και δεσμεύθηκε να σταθεί στο πλευρό της, μέχρι να επιστρέψει στην κατηγορία που της ανήκει.

Ο ΟΦΗ υποβιβάζεται στη Football Leaque, αλλά φαντάζει αδύνατον, μέσα από τη ροή των προκηρύξεων να το ακολουθήσει. Ποιες είναι οι επιλογές που μπορούν να ανιχνευθούν και με ποια κριτήρια θα δοθεί η σκυτάλη; Πως θα μπορέσει να γίνει σε αυτό το ενδεχόμενο, η εκκαθάριση της ΠΑΕ;

Πως θα αντιμετωπισθούν οι διατάξεις που προωθούνται από την ΕΠΟ με την συναίνεση της Πολιτείας, με τις οποίες ορθώνονται τείχη σε φαινόμενα ΑΕΚ και Άρη; Ποιες είναι οι προθέσεις των ιθυνόντων του ΟΦΗ να καθαρίσουν το πεδίο και να εκπέμψουν εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που διαθέτουν το κύρος και την οικονομική επιφάνεια να θέσουν γερές τις νέες βάσεις, από όποιο σημείο εκκίνησης;

Απόψε στη Μικτή Ζώνη…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News