Αθλητισμός

"Δεν υπάρχει καμία στήριξη"

Επιστολή στα μέσα ενημέρωσης έστειλαν σήμερα οι προπονητές της ακαδημίας του ΟΦΗ και το προσωπικά, τονίζοντας ότι η στήριξη στην προσπάθεια ήταν ανύπαρκτη.

Αναλυτικά: «Έπειτα από 10 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, με πολλές δυσκολίες και προσπάθεια, είδαμε αρκετά παιδιά από αυτά που έχουμε " μεγαλώσει" ποδοσφαιρικά και παιδαγωγικά να επανδρώνουν την αγαπημένη μας ομάδα.

Παράλληλα, ήρθαν στην ακαδημία μας 300 παιδιά να χαρούν το παιχνίδι και να μυηθούν τις αξίες που προσφέρει το ποδόσφαιρο και να δημιουργηθεί μια νέα γενιά φιλάθλων της ομάδας μας.

Τα τελευταία χρόνια όμως, η υποστήριξη στο έργο μας από τους υπεύθυνους της διοίκησης, ήταν πολύ μικρή, και ειδικά φέτος ανύπαρκτη.

Με επιστολή που στείλαμε στους εμπλεκόμενους φορείς, ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ενημερώσαμε για όλα αυτά χωρίς όμως να πάρουμε καμία απάντηση.

Η ακαδημία μας μάλιστα προκειμένου να βοηθήσει την ΠΑΕ ΟΦΗ συνέβαλε ακόμη και οικονομικά, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η ομάδα μας, με το κόστος να επιβαρύνει το προσωπικό και τη λειτουργία της ακαδημίας μας.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς και το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ που στηρίζουν την προσπάθειά μας, ότι παρά τις αποχωρήσεις κάποιων αξιόλογων συναδέλφων που δε μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στις παραπάνω δυσκολίες, θα προσπαθήσουμε παρά το υψηλό προσωπικό κόστος, να συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη εύρυθμη λειτουργία  της ακαδημίας μας μέχρι το τέλος της χρονιάς, ελπίζοντας ότι θα έχουμε κάποια βοήθεια και συμπαράσταση από τους ανθρώπους που παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδος μας.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε απέναντι στα παιδιά και τους γονείς που όλα αυτά τα χρόνια είναι ουσιαστικά οι συναγωνιστές μας στο δύσκολο παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό έργο που έχουμε».

Σχόλια