Αθλητισμός

Εκθείασε τους παίκτες του ο Δέλλας

Πίσω έχει αφήσει η ΑΕΚ το ματς με τον Ολυμπιακό, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του Τραϊανού Δέλλα, σχολιάζοντας τη νίκη με 3-1 από τον Ηρακλή Ψαχνών για την 23η αγωνιστική της Football League. O 39χρονος τεχνικός εκθείασε τους παίκτες του, τονίζοντας ότι είναι πολύ σοβαροί.

«Περάσαμε ένα πολύ δύσκολο δεκαήμερο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχω την τύχη να έχω πολύ σοβαρά παιδιά στην ομάδα. Ο αποκλεισμός όπως ήρθε από τον Ολυμπιακό μας αφήνει μια πικρή γεύση, όμως όταν παίζεις στην ΑΕΚ κίνητρα πάντα υπάρχουν. Και οι παίκτες έχουν κίνητρα και η ΑΕΚ έχει κίνητρα. Κίνητρα και φιλοδοξίες», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι…

«Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέραμε πως είναι σε δύσκολη θέση. Ξέραμε, ότι θα κλείσει όλους τους χώρους και θα μας περιμένει. Κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου, ήταν η υπομονή που δείξαμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι και ευτυχώς βρήκαμε τρόπο να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε μόνοι μας την ευκαιρία στον αντίπαλο να μπει στο ματς. Αλλά ευτυχώς το πέναλτι δεν μπήκε και στην επόμενη φάση σκοράραμε και κλειδώσαμε τη νίκη.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός, πως οι παίκτες μου γύρισαν την μπάλα, έκαναν ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησαν στην επίθεση. Εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Τώρα αυτό που θέλουμε είναι να ξεκουραστούν τα παιδιά σωματικά και ψυχολογικά».

Από την πλευρά του ο Ηλίας Φυντάνης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ανήκει στην Super League. Όχι μόνο λόγω ονόματος, αλλά ρόστερ και ποιότητας ποδοσφαιριστών. Παίξαμε σήμερα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, παρά τα πολλά προβλήματα μας. Προσπαθήσαμε να μην δεχθούμε γκολ, δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να βρει χώρους, αλλά δεχθήκαμε γκολ σε ένα χρονικό σημείο που δεν έπρεπε.

Όταν αφήνεις μόνο του στην περιοχή έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Αραβίδη, μετά θα φας γκολ. Στο β' ημίχρονο προσπαθήσαμε και αν έμπαινε το πέναλτι θα ήταν διαφορετικά. Ίσως σε αυτή την φάση θα έπρεπε να αποβληθεί. Και τότε πάλι θα ήταν πάλι διαφορετικά. Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε στόχο να είμαστε στα πλέι άουτ και πιστεύω του χρόνου θα παίζουμε πάλι στην Football League».

Σχόλια