Αθλητισμός

Παίζει με Ατρόμητο αλλά δεν παίρνει πίσω τους βαθμούς ο ΟΦΗ!

 Ανατροπή κατά το ήμισυ για τον ΟΦΗ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Όπως ανακοινώθηκε έκανε δεκτή την προσφυγή του ΟΦΗ και όρισε τον αγώνα με τον Ατρόμητο (για την 21η αγωνιστική), που είχε αρχικά δώσει στους Περιστεριώτες στα χαρτιά λόγω οφειλών των Ηρακλειωτών προς τους Χόρχε και Ζόρντι Λόπες.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, η αρμόδια επιτροπή δεν αναίρεσε την απόφαση αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών από την κρητική ομάδα, που ήταν και το βασικό ζητούμενο της προσφυγής, αφού χωρίς αυτούς τους βαθμούς η υπόθεση παραμονή στη Super League γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.

Ο ΟΦΗ παραμένει στους 13 βαθμούς, τη στιγμή που ο 14ος Λεβαδειακός (πρώτη ομάδα πάνω από τη γραμμή) έχει 31...

Αναλυτικά, η απόφαση αναφέρει πως η Επιτροπή Εφέσεων «… δέχεται τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της από 2-3-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE. Eξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Ακυρώνει την από 2-3-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE κατά το κεφάλαιο αυτής με το οποίο απερρίφθη το αίτημα της εκκαλούσης περί ορισμού του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΕ ΟΦΗ και επικυρώθηκε κατά τούτο η από 29-1-2015 (ομοίου περιεχομένου) απόφαση της SUPER LEAGUE. Δέχεται το αίτημα της εκκαλούσης κατά το κεφάλαιο όσον αφορά τον ορισμό του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΕ ΟΦΗ και το απορρίπτει κατά τα λοιπά. Διατάσσει την διεξαγωγή του προγραμματισθέντος για 1-2-2015 και μη διενεργηθέντος αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΕ ΟΦΗ».

Σχόλια