Αθλητισμός

ΠΑΟ-Μπάσκετ: "Να προστατέψουμε την έδρα μας"

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα συρρεύσουν για άλλη μια φορά μαζικά στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μέχρι χθες είχαν διατεθεί περίπου 11.000 εισιτήρια και το sold out είναι πολύ πιθανό.

Υπό τον κίνδυνο κάποιοι να παρεκτραπούν και να τιμωρηθεί η έδρα της ομάδας, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να συμπεριφέρεται κόσμια.

«Φίλοι του Παναθηναϊκού

Επιθυμία μας είναι να είμαστε πρώτοι σε όλους τους τομείς. Γι' αυτό προσπαθούμε και είμαστε σίγουροι ότι κι εσείς αυτό θέλετε.

Με αυτό το δεδομένο πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας. Κι έτσι ακριβώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε: Σα να είμαστε στο σπίτι μας.

Να δημιουργούμε μοναδική ατμόσφαιρα, που θα δίνει ώθηση στους παίκτες μας, με τη φωνή μας, με τις σημαίες μας αλλά να μη γινόμαστε μάρτυρες δυσάρεστων καταστάσεων και γεγονότων που επιφέρουν σημαντική ζημιά στην ΚΑΕ.

Έχουμε τη δυνατότητα να δείξουμε την αγάπη μας με το σωστό τρόπο και όχι με τον λανθασμένο, που πέρα από τα αγωνιστικά προβλήματα προκαλεί και οικονομική ζημιά στην ΚΑΕ με τα συνεχόμενα πρόστιμα.

Θα πρέπει όλοι να προστατέψουμε την ομάδα μας και το σπίτι μας.

Να πούμε ένα δυνατό ΟΧΙ σε κάθε ενέργεια, μεγάλη ή μικρή, που θα βλάψει το προφίλ της ομάδας και θα επιφέρει οικονομική ζημιά.

Να απομονώσουμε εκείνους τους ελαχιστότατους που δεν σκέφτονται το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργούν και κυρίως ότι με τον τρόπο αυτό ΔΕΝ αγαπάς την ομάδα σου.

Να είμαστε συνεργάσιμοι κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στο ΟΑΚΑ σε ό,τι μας ζητηθεί για την άνεση και την ασφάλεια όλων μας.

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και τη βοήθεια που προσφέρετε στην ομάδα και σας ζητούμε να δείξετε με τον τρόπο σας ότι ο Παναθηναϊκός είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.

Διότι ο Παναθηναϊκός είναι ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ».

Σχόλια