Αθλητισμός

Πρώτη επαφή για τον Σίλντενφελντ

Την παραμονή του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό επιθυμεί η διοίκηση της ομάδας γι' αυτό και σήμερα έγινε μία πρώτη συνάντηση των Φύσσα-Βόκολου με τον εκπρόσωπο του Κροάτη.

Φαίνεται πως πρόθεση τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι να πορευθούν μαζί και στο μέλλον. Αυτό προέκυψε από μια πρώτη επαφή που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που διανύει ήδη τη δεύτερη σεζόν του στο «τριφύλλι».

Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος είχαν συνάντηση το απόγευμα της Παρασκευής με τον μάνατζερ του Κροάτη κεντρικού αμυντικού και παράλληλα την ευκαιρία να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την κοινή τους επιθυμία, πράγμα που ουσιαστικά ανάβει το πράσινο φως προκειμένου να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα και η κανονική διαπραγμάτευση. Στο πρώτο ραντεβού δεν έγινε κουβέντα για ποσά, αλλά κάτι τέτοιο θα συμβεί σε κάποιο από τα επόμενα ραντεβού αφού έτσι κι αλλιώς θα χρειαστεί χρόνος για να υπάρξει αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, το βράδυ της Παρασκευής έφτασε στο Ηράκλειο η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Μερικές δεκάδες φίλοι της ομάδας την υποδέχθηκαν, όπως άλλωστε και παιδία των πράσινων Ακαδημιών στην περιοχή που είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες.

Σχόλια