Αθλητισμός

Προπόνηση στου Ρέντη σήμερα για τον Ολυμπιακό

 
Ύστερα από τη χθεσινή αναβολή του αγώνα με τον Πανθρακικό, και αφού δε χρειάστηκαν να μείνουν και σήμερα στην Κομοτηνή, οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την «Ένωση».

Οι Πειραιώτες δούλεψαν ιδιαίτερα επάνω στον τομέα της ανάπτυξης του παιχνιδιού. Δηλαδή, επιδόθηκαν σε συγκεκριμένες ασκήσεις, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν στην κατοχή της μπάλας, την καλή κυκλοφορία της, όπως και τη σωστή μεταβίβασή της από την άμυνα προς την επίθεση.

Στη συνέχεια, ακολούθησε δίτερμα και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της τακτικής, στη σωστή αμυντική και επιθετική λειτουργία. Στο τέλος του προγράμματος οι επιθετικοί του Ολυμπιακού έμειναν στο γήπεδο και δούλεψαν επάνω στα τελειώματα φάσεων. Από την πλευρά τους, οι Ντομίνγκες, Φορτούνης, Ντουρμάζ και Μπουχαλάκης έμειναν και εκτελούσαν φάουλ από διάφορες θέσεις, βελτιώνοντας το καλό τους πόδι.

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Φουστέρ έκανε θεραπεία, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Γιαννιώτης. Ο Στρέζος έμεινε στο γυμναστήριο, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Σχόλια