default-image

Στους πέντε καλύτερους σούτινγκ γκαρντ ο Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ
Στους πέντε καλύτερους σούτινγκ γκαρντ ο Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το άστρο του Γιάννη Αντετοκούνμπο συνεχίζει να λάμπει στο ΝΒΑ με το νεαρό Έλληνα να συγκαταλέγεται στους πέντε καλύτερους σούτινγκ γκαρντ σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα bleacherreport.com

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκπλήσσει τους ειδικούς του μπάσκετ με τη ραγδαία βελτίωση στην απόδοσή του και όχι τυχαία τον θεωρούν ως έναν από τους καλύτερους περιφερειακούς παίκτες στο ΝΒΑ.

Έτσι, λοιπόν ακόμα ένα δημοσίευμα εξυμνεί τις σπουδαίες επιδόσεις του 20χρονου Έλληνα. Σε αφιέρωμα του Άνταμ Φρόμαλ για την αμερικανική ιστοσελίδα bleacherreport.com ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πέντε κορυφαίων σούτινγκ γκαρντ σε όλο το πρωτάθλημα.

Μάλιστα στη σχετική λίστα ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς έχει ξεπεράσει σημαντικά ονόματα όπως είναι ο Κάιλ Κόρβερ και ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν που πήραν μέρος στο φετινό All Star Game, αλλά και ο Μόντα Έλις. Ψηλότερα από τον Αντετοκούνμπο βρίσκονται μονάχα ο εκ των υποψηφίων για το βραβείο του MVP, Τζέιμς Χάρντεν, ο Κλέι Τόμπσον, ο Ντουέιν Ουέιντ και ο Ουέσλι Μάθιους.

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το άρθρο στην ιστοσελίδα bleacherreport.com:

«Να διαλέξεις μία θέση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι απλά αδύνατο. Έχει ξοδέψει χρόνο σε πραγματικά κάθε θέση για τους Μιλγουόκι Μπακς αυτή τη χρονιά, αν και δείχνει να επικεντρώνει περισσότερο την προσοχή του στις θέσεις "2" και "3".

Εν τω μεταξύ, ο ανερχόμενος 20χρονος σταρ είναι σε τρομερή φόρμα στη μέση της χρονιάς. Τα τελευταία του 15 παιχνίδια είναι ακριβώς αυτό που ήλπιζαν όσοι ήταν ενθουσιασμένοι με τις απίστευτες δυνατότητές του σε αυτό το στάδιο της καριέρας του, καθώς έχει μέσο όρο 13,5 πόντους, 8,1 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 1,3 κοψίματα ανά παιχνίδι, ενώ σουτάρει με 48,6% ευστοχία εντός πεδιάς και αποδεικνύει πως θα μπορούσε να προσφέρει και στην άμυνα και στην επίθεση. Η επιθετική και αμυντική βαθμολογία του σε αυτό το χρονικό διάστημα; Πολύ δυνατή με 107 και 98 αντίστοιχα.

Ο Αντετοκούνμπο έχει δυσκολευτεί από τότε που γύρισε από το διάλειμμα για το All Star Game καθώς δουλεύει με νέους συμπαίκτες (και χωρίς τον Μπράντον Νάιτ), αλλά γνωρίζει πως πρέπει να επιστρέψει σε καλό ρυθμό.

Λοιπόν, τώρα αυτός ο νεαρός πλάγιος πρέπει να αποδείξει την αξία του. Σίγουρα και μπορεί να αντικαταστήσει τον Νάιτ σαν τον καλύτερο παίκτη της ομάδας του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News