Αθλητισμός

Καθοριστικό παιχνίδι στις 16:00 για τον ΑΟΧανιά με Παναιγιάλειο

Ο ΑΟΧ παίζει σήμερα (16:00 otesport) στο Αίγιο, ουσιαστικά το τελευταίο του χαρτί για να διεκδικήσει την είσοδό του στην τριάδα των play off. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να κερδίσει ... Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα σημάνει τον επαναπροσδιορισμό του στόχου που οριστικά πια, θα είναι η 4η θέση και η απευθείας παραμονή.

Στον ΑΟΧ πάντως δεν αγχώνονται και αφοσιώνονται στο ματς του Αιγίου, με απόλυτη ηρεμία. Ηρεμία που έως κάποιο βαθμό, έφερε και η νίκη επί το Άλιμου στα Περιβόλια, έστω και αν είχε αγχωτικό χαρακτήρα.

Το ματς είναι σημαντικό για ένα ακόμα λόγο. Συνδέεται και με το ματς της Πέμπτης (5/3) με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου. Ο ΑΟΧ θέλει στο Αίγιο μια πολύ καλή εμφάνιση η αυτοπεποίθηση σε όλο το αγωνιστικό τμήμα, να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.

Ο Τίμος Καβακάς έχει πάρει 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και δεν έχει στη διάθεσή του μονάχα τους Καραγιάννη και Παπατζίκο. Πλήρης θα είναι και ο Παναιγιάλειος.

Σχεδόν πλήρης θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο ο Α.Ο.Χανιά, αφού από την αποστολή λείπουν μόνο οι Καραγιάννης και Παπατζίκος.

Την αποστολή αποτελούν: Σικαλιάς, Μακρυωνίτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Παγώνης, Γανωτής, Γκότοβος, Κοντέων, Ανδρέου,Εσόνο, Σακελλαρίου, Γκούμας, Οικονομόπουλος, Σιλιγαρδάκης, Ενγκουέμ, Γκονζάλες, Ρόχας, Ρένια, Πάγκαλος, Κρητικός, Αλέκου, Πάτας.

Ο Τσαμούρης από το σύνδεσμο Πειραιά θα διευθύνει την αναμέτρηση.

Σχόλια