default-image

Κόντρα στη Ντνίπρο για το διπλό ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Κόντρα στη Ντνίπρο για το διπλό ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο παγωμένο Κίεβο κάνει ντεμπούτο στο φετινό Europa League ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζοντας στις 20:00 την Ντνίπρο με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Βίτορ Περέιρα σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1 κόντρα στους Ουκρανούς.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Σιόβα και Μαζουακού. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κασάμι με τον Μανιάτη, ενώ στα πλάγια θα αγωνιστούν ο Αφελάι και ο Ντοσεβί.

Ο Τσόρι θα έχει οργανωτικό ρόλο και ο Μήτρογλου θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Ντουρμάζ, Μπενίτες, Χουτεσιώτης και Φορτούνης.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Μίρον Μάρκεβιτς θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μπόικο και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Λούτσκεβιτς, Ντόουγκλας, Τσεμπεργιάτσκο και Εζίντιο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κανκάβα και ο Ροτάν, με τους Κολοπλιάνκα και Ματέους στα πλάγια. Ο Γκάμα θα παίξει πίσω από τον Ζουζούλια που θα είναι στο κέντρο της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λαστούβκα, Μιχούνοφ, Μπέζους, Φέντορτσουκ, Σακχόφ, Κάλινιτς και Σελεζνίοφ.

Ο Αυστριακός Ρόμπερτ Σέργκενχοφερ ορίστηκε από την UEFA προκειμένου να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο. Διαβάστε περισσότερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News