default-image

"Δοκιμασία" για ΑΓΟΡ στη Νέα Σμύρνη

Μπάσκετ
"Δοκιμασία" για ΑΓΟΡ στη Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα το Ρέθυμνο στην Basket League, παίζοντας στις 17:00 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στα πλαίσια της εμβόλιμης 17ης αγωνιστικής.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν 15 φορές στο παρελθόν, με τους Κρητικούς να αποκτούν προβάδισμα μιας νίκης (οχτώ έναντι επτά του αντιπάλου τους) με την επικράτησή τους στον πρώτο γύρο με 75-65.

Ειδικότερα, στα παιχνίδια της Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος έχει προβάδισμα με τέσσερις νίκες έναντι τριών του Ρεθύμνου. Δύο από αυτές σημειώθηκαν στη σειρά των μικρών τελικών της περιόδου 2012-2013. Την ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά και που βρίσκεται στη δυσκολότερη σεζόν της πρόσφατης μπασκετικής ιστορίας της θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Φάνης Κουμπούρας με τη φανέλα του Ρεθύμνου, όπως έγραψε στο προσωπικό του blog στο esake.gr: «Την Τετάρτη παίζουμε με τον Πανιώνιο. Μεγάλωσα εκεί. Σε αυτό το γήπεδο και αυτήν την ομάδα, άρα για μένα πάντα είναι ξεχωριστό να γυρνάω για να παίξω εκεί!

Ο Πανιώνιος είναι τελευταίος στο βαθμολογικό πίνακα, πληρώνοντας το πολύ κακό ξεκίνημα με τα προβλήματα που είχε στην αρχή της χρονιάς. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλή ένταση γιατί και οι δύο ομάδες θέλουμε τη νίκη. Εύχομαι να είστε καλά και να βλέπετε μπάσκετ!».

Στο πρόγραμμα, σήμερα θα γίνουν έξι αναμετρήσεις και η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με την αναμέτρηση Ολυμπιακού-ΑΕΚ στο ΣΕΦ.

Σήμερα (17:00)

Κόροιβος-ΠΑΟΚ (NS2)

Πανελ/κός-Κολοσσός (NS2)

Απόλλων Π.-Κηφισιά (NS2)

Άρης-ΚΑΟΔ (NS2)

Πανιώνιος-Ρέθυμνο (NS2)

Παναθηναϊκός-Τρίκαλα (NS3)

Αύριο (17:00)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ (OTE SPORT3)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News