Αθλητισμός

Δύσκολη αποστολή περιμένουν στον ΠΑΟΚ

Στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχουν στρέψει την προσοχή τους στον ΠΑΟΚ, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να τονίζει τη σημασία που έχει για την ομάδα η προσεχής αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στο Novasports

Για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, μία εβδομάδα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από όλες τις πλευρές, επειδή τα αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν αρνητικά και για την απόδοση της ομάδας. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πιστεύω ότι δείξαμε κάποια ενθαρρυντικά στοιχεία που είναι σημαντικά για τη συνέχεια. Ελπίζω να κάνουμε μία καινούργια αρχή, αρχής γεννωμένης από το παιχνίδι της Κυριακής. Παίζουμε με μία καλή ομάδα που άλλαξε προπονητή. Τον Νίκο Νιόπλια τον ξέρω πάρα πολύ καλά. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ, είναι γνώστης του αντικειμένου και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η δική μας προσπάθεια, επειδή όταν έρχεται ένας νέος προπονητής οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και η δική μας αποστολή θα είναι πιο δύσκολη»

Για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του που τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός δράσης:

«Ο Αλέξανδρος μας έλειψε αρκετά, η εμπειρία του και η θέση που παίζει είναι καθοριστική, εξαιτίας των προβλημάτων που είχε η ομάδα. Ελπίζω να μην έχει άλλα προβλήματα και να είναι καλά. Να βοηθήσει την ομάδα και εμείς εκείνον».

Σχόλια