Αθλητισμός

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Τις απαντήσεις τις δίνουμε στο γήπεδο»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ μία ημέρα πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ζητώντας από τον φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρών αλλά να αποφύγουν τις ακρότητες και τις πράξεις βίας που θα βλάψουν την ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟ καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών και να βοηθήσει, όπως κάνει πάντα, την ομάδα μας για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ώθηση του κόσμου είναι αναγκαία αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένα πλαίσια προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα με την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Ως ΠΑΕ ΟΦΗ κατανοούμε καλύτερα από τον καθένα την πίκρα και την οργή που υπάρχει για μια σειρά από δυσνόητες, υπερβολικές και σε ορισμένες φορές παντελώς άστοχες ενέργειες και αποφάσεις που μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν τον ΟΦΗ.

Ταυτόχρονα όμως ως ΠΑΕ ΟΦΗ γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα ότι ειδικά το τελευταίο διάστημα γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να «παραδώσουμε τα όπλα». Θα είμαστε εκεί και θα προσπαθούμε νυχθημερόν για το μεγαλείο αυτής της ομάδας.

Εμείς τις απαντήσεις μας τι δίνουμε στο γήπεδο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο αυριανό παιχνίδι. Μέσα σε καθαρά αγωνιστικά πλαίσια, χωρίς ακρότητες και πράξεις βίας που θα βλάψουν εμάς τους ίδιους και τον ΟΦΗ μας.

«Προσπερνάμε» τις προκλήσεις και καλούμε τους πάντες να επιδείξουν ηρεμία και νηφαλιότητα. Έχουμε ήδη, ως ΠΑΕ, πολλά προβλήματα. Δεν θέλουμε άλλα…»

Σχόλια