default-image

Ματαίωσε την εκδίκαση της προσφυγής ο Κουτσιανικούλης

Αθλητισμός
Ματαίωσε την εκδίκαση της προσφυγής ο Κουτσιανικούλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της προσφυγής που είχε καταθέσει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο εκπρόσωπος του οποίου όμως ματαίωσε τη διαδικασία.

Παρόλο που ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα κέρδιζε την ελευθερία του, τελικά αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα του Ηρακλείου μέχρι τέλους. Αυτό δείχνει τουλάχιστον η συγκεκριμένη κίνηση, όπως και το γεγονός ότι το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Παρών στο προπονητικό πρόγραμμα και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, ο οποίος ναι μεν έχει κάνει ανάλογες νομικές ενέργειες, όμως φαίνεται πως αφορά μόνο τη διασφάλιση των χρημάτων. Χαρακτηριστικό είναι ότι για την περίπτωση του δεν έχει οριστεί δικάσιμος, κάτι που δύσκολο θα συμβεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Την ίδια ώρα, έντονη ήταν η αντιδικία με τον Κώστα Μπανούση, καθώς στον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι ο παίκτης βάσει των χρημάτων που έχει πάρει, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Μάλιστα, η κίνηση του να υπογράψει στην Λάρισα, είχε φέρει έντονες αντιδράσεις και η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών επιφυλάχθηκε να εκδώσει απόφαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News