Αθλητισμός

Σοκάρει το πανό των οπαδών της Σταντάρ για τον Ντεφούρ (video)

Στα… άκρα τράβηξαν τη διαμάχη τους με  τον Στίβεν Ντεφούρ οι οπαδοί της Σταντάρ. Κατηγορώντας τον για προδοσία, σήκωσαν πανό που τον απεικόνιζε αποκεφαλισμένο με το μήνυμα «Red or Dead».

Στο ντέρμπι με την Άντερλεχτ περίμεναν πώς και πώς την επιστροφή του Στίβεν Ντεφούρ: Του ηγέτη τους για την πενταετία 2006-2011 (κατά τη διάρκεια της οποίας πανηγύρισαν δυο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο) ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε στη μισητή αντίπαλο.

Και λίγο πριν οι ομάδες μπουν στο γήπεδο τον υποδέχθηκαν (εκτός των άλλων) και μ' ένα πανό που έχει προκαλέσει ήδη σάλο στο Βέλγιο. Διότι απεικόνιζε τον Jason Voorhees (κινηματογραφικό χαρακτήρα μανιακού δολοφόνου) να κρατά στο χέρι του το κεφάλι του πρώην αρχηγού.

Η ειρωνεία της υπόθεσης πάντως είναι ότι ο Ντεφούρ σαν να πήρε… τοις μετρητοίς το μήνυμα «Red or Dead» που υπήρχε στο πανό, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα στο 53'. Σε μια φάση όπου ήθελε να διαμαρτυρηθεί για απόφαση του διαιτητή, αλλά ποιος θα τον κατηγορούσε αν το χρησιμοποίησε ως αφορμή για να κλωτσήσει την μπάλα στην εξέδρα;

Σχόλια