Αθλητισμός

Αναστόπουλος: «Ο διαιτητής μας αντιμετώπισε σα νεοφώτιστους»

Έντονα ήταν τα παράπονα του Νίκου Αναστόπουλου για τη διαιτησία του Αμπάρκιολη στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τη Βέροια. «Μας αντιμετώπισε σαν νεοφώτιστους» είπε.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του, τονίζοντας την πίστη τους πως η περιπέτεια για τον ΟΦΗ θα έχει θετικό τέλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε τα προβλήματά μας, τα οποία είναι γνωστά και δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο. Το παιχνίδι δεν αξίζει σε κριτική, με τα προβλήματά μας και τα πολύ εύκολα πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής, ο οποίος μας αντιμετώπισε ως νεοφώτιστη ομάδα. Σίγουρα έχουμε προβλήματα αλλά ο ΟΦΗ είναι μεγάλος σύλλογος και θα βγει από το αδιέξοδο. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να προχωρήσουμε παρακάτω. Συγχαρητήρια στη Βέροια που έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι θετικό ότι μια επαρχιακή ομάδα έχει τέτοια καλή πορεία».

Για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα ανέφερε: «Ο ΟΦΗ δεν είπε ότι δεν πληρώνει. Όταν δεν έχεις λεφτά και κάνεις διακανονισμούς δεν σημαίνει ότι δεν θέλεις να πληρώσεις. Εγώ ξέρω ότι αυτή τη στιγμή έχουμε 20 βαθμούς. Αν για άλλους είναι 14 βαθμοί αυτό είναι άλλο πράγμα. Συνεχίζουμε να ελπίζουμε. Δυστυχώς οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο όταν έχει προβλήματα ο ΟΦΗ».

στο παιχνίδι, όλα τέλειωσαν με δύο... εύκολα πέναλτι"!

Σχόλια