default-image

Ετοιμάζουν… πόλεμο στο «σύστημα»

Ποδόσφαιρο
Ετοιμάζουν… πόλεμο στο «σύστημα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαράζ συναντήσεων είχε σήμερα στην Αθήνα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μαζί με τους Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη ετοιμάζουν κοινό μέτωπο κατά του «συστήματος» της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ραντεβού του Ιβάν Σαββίδη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ενώ έχει προηγηθεί επαφή του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ωστόσο, έχουν γίνει επαφές από νωρίς το μεσημέρι μεταξύ των τριών πλευρών και ήδη έχει συμφωνηθεί η ανάγκη ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός να δημιουργήσουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια στο σύστημα και στην "εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr το σχέδιο δράσης που πλάθεται έχει έναν βασικό άξονα. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ να μην κατέβουν στο επόμενο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει ολόκληρη η διοίκηση στην ΕΠΟ και η δομή και η λειτουργία της ΚΕΔ.

Μια πρόταση για την οποία περισσότερο υπέρ είναι στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ και λιγότερο στον Παναθηναϊκό που δεν θεωρούν ότι οι ακραίες λύσεις μπορούν να δώσουν ένα τέλος στην "δυσωδία" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο τριφύλλι θεωρούν ότι η πίεση στην δικαιοσύνη και το συνεχές ξεμπρόστιασμα όλων όσων εμπλέκονται σε εγκληματικές οργανώσεις είναι η καλύτερη λύση.

Οι τρεις άντρες φυσικά και θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους καθώς έτσι η κάθε προσπάθεια τους θα έχει μεγαλύτερο αποτέλεσμα ενώ η απειλή μίας κοινής αποχώρησης των ομάδων τους μπορεί να ανατρέψει άρδην τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ακόμη πολλές λεπτομέρειες που αναμένεται να καθοριστούν μέσα από τις συνεχείς επαφές των τριών πλευρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News