Αθλητισμός

Δεν ανησυχεί για το γήπεδο ο Μελισσανίδης

Από τα από τα βασικά θέμα των τελευταίων ημερών για την ΑΕΚ – και όχι μόνο – είναι εκείνο που αφορά το νέο γήπεδο της «Ένωσης» στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και την κοπή της πίτας των Παλαιμάχων ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε το μήνυμα ότι θα γίνει κανονικά η «Αγια-Σοφιά».

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου έχει καταστήσει σαφές ότι παρά τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί και τις παρεμβάσεις κάποιων ατών, η ομάδα θα επιστρέψει στη φυσική της έδρας.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες ο Μελισσανίδης – μιλώντας με στενούς του συνεργάτες – εμφανιζόταν αισιόδοξος πως θα έχουν άμεσα στα χέρια τους την οικοδομική άδεια, η οποία θα έρθει πολύ νωρίτερα από ό,τι περιμένουν όλοι.

Λόγω εκλογών το θέμα με την υψομετρική μελέτη έχει «παγώσει», αλλά στη «Δικέφαλος 1924» αναμένουν εξελίξεις μετά τις 25 Ιανουαρίου και ο φάκελος του γηπέδου βρίσκεται στο ΔΟΚΚ και η άδεια μπορεί να εκδοθεί και χωρίς την παρέμβαση της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Όπως γράφει η SportDay, ο φάκελος που έχει κατατεθεί δίνει τη δυνατότητα, ώστε να εκδοθεί η οικοδομική άδεια, μια εξέλιξη που φυσικά θα αλλάξει άρδην το κλίμα προβληματισμού που υπάρχει μετά τις προσφυγές που έχουν κατατεθεί τόσο από το Δήμο όσο και από 17 πολίτες.

Σχόλια