Αθλητισμός

Αζερμπαϊτζάν... καλεί Γκατούζο

Το ενδιαφέρον ομάδων από το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν έχει προκαλέσει ο Τζενάρο Γκατούζο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, η Χαζάρ Λενκοράν και η αζέρικη ομοσπονδία για την Κ21 θέλουν τον προπονητή του ΟΦΗ για την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας.

Το calcionews24 αναφέρει ότι η Χαζάρ απέλυσε τον Ογκιούζ Τσετίν και ο πρόεδρος της, Μουμπαρίζ Μανσίμοβ φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Γκατούζο.

«Πάντα έχω στόχο, κατά τη διάρκεια της προπονητικής μου καριέρας, να εργαστώ σε μία χώρα που το ποδόσφαιρο αναπτύσσεται ξεκάθαρα. Νομίζω πως η κατάσταση στο ποδόσφαιρο του Αζερμπαϊτζάν έχει ως εξής: αναπτύσσεται ταχύτατα μέρα με τη μέρα. Και ονειρεύομαι να εργαστώ σε μία χώρα με μέλλον. Θέλω να δοκιμαστώ σε διαφορετικά κλαμπ της Ρωσίας, αλλά πρώτα θα ήθελα να προσπαθήσω να κερδίσω εμπειρία στο Αζερμπαϊτζάν», ανάφερε ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ο "Ρίνο" τονίζει στην αζέρικη ιστοσελίδα derbi πως δεν τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να αναλάβει κάποια εθνική ομάδα, όμως γενικά βλέπει με καλό μάτι την προοπτική που το προσφέρει το Αζερμπαϊτζάν.  «Δεν έχω λάβει κάποια πρόταση από την εθνική ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Όμως, αν υπάρξει κάποια πρόταση γιατί να μην την συζητήσω; Το ποδόσφαιρο στην χώρα εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Θέλω να εργαστώ σε μία χώρα με μέλλον. Έχω δεχτεί προσφορές από τη Ρωσία. Θα ήθελα να δουλέψω στο Αζερμπαϊτζάν. Όμως, είμαι πολύ νέος και δεν έχω ως στόχο να προπονήσω μία εθνική ομάδα. Θέλω να δουλέψω σε σύλλογο και να αποκτήσω εμπειρίες. Όμως είμαι χαρούμενος αν υπάρξει πρόταση και θα την συζητήσω».

Σχόλια