default-image

Γ' Εθνική: Τί θα φέρει το 2015 στις ομάδες της Κρήτης;

Ποδόσφαιρο
Γ' Εθνική: Τί θα φέρει το 2015 στις ομάδες της Κρήτης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωτάθλημα υψηλών απαιτήσεων, με δυνατές ομάδες και δυνατές έδρες είναι το φετινό στην Γ' Εθνική, με τα σωματεία της Κρήτης που εκπροσωπούν το νησί στον 4ο Όμιλο, να δίνουν μεγάλες μάχες για να επιτύχουν τους στόχους, που είτε είχαν τεθεί εξ' αρχής, είτε προέκυψαν στη συνέχεια, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Ηρόδοτο, που ξεκίνησε για πρωτάθλημα αλλά βρέθηκε να δίνει αγώνα για την επιβίωσή του.

Πάντως, το 2014 φεύγει για τις τέσσερις από τις πέντε κρητικές ομάδες με χαμόγελα σημαντικών επιτυχιών, που τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν χαρούμενες γιορτές και να σκεφτούν με αισιοδοξία το μέλλον, ενώ οι επόμενες ημέρες προϋποθέτουν μεταγραφικές εξελίξεις για όλους, τόσο σε επίπεδο ενίσχυσης, όσο και αποχωρήσεων.

Στα σωματεία του Ηρακλείου, ο ΠΑΟ Κρουσώνα πανηγύρισε μια ιστορική νίκη την Κυριακή με 2-0 επί του Ιωνικού και απομακρύνθηκε από τις επικίνδυνες θέσεις. Πάντως, ο πονοκέφαλος για τον Μανόλη Παπαματθαιάκη είναι ότι πρέπει να θεωρείται παρελθόν ένα από τα βασικά στελέχη, ο Γιάννης Σερέτης, ο οποίος αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους. Έτσι, θα πρέπει να ενισχυθεί άμεσα για να καλυφθούν τα κενά, κάτι που τόνισε μετά το ματς με τον Ιωνικό ο Μανόλης Παπαματθαιάκης.

Ο Γιούχτας έκανε ένα απίστευτο ντεμαράζ, με 10 βαθμούς στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές του 2014 ενώ έχει κερδίσει πολλούς πόντους ο Άγγελος Κασσωτάκης για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία. Ο Ηρόδοτος, που βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία με την ποινή των μείον 15 βαθμών, αναμένεται ουσιαστικά με τη νέα χρονιά να ξεκινήσει από το μηδέν. Πάντως το 2015 θα ξεκινήσει με ένα μεγάλο ηρακλειώτικο ντέρμπι, με τον Ηρόδοτο να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Νέα Αλικαρνασσό.

Στην κορυφή της Γ' Εθνικής βρίσκεται ο Κισσαμικός μετά το τεράστιο διπλό στην έδρα της Κηφισιάς και δείχνει να έχει όλα τα φόντα για να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο. Η ομάδα του Καστελίου έχει ήδη κάνει μια μεταγραφή με άρωμα Σούπερ Λίγκας, με την απόκτηση του Μιχάλη Φραγκουλάκη, ενώ αναμένεται να γίνουν και άλλες κινήσεις.

Όσον αφορά την Αναγέννηση Ιεράπετρας, χωρίς νίκη μέχρι στιγμής και με τρεις ισοπαλίες απολογισμό, θα αναζητήσει ένα αγωνιστικό θαύμα μέσα στο 2015 προκειμένου να φτάσει στην σωτηρία της…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News