default-image

Βεργέτης: Να μη βγει η κούραση στο Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Βεργέτης: Να μη βγει η κούραση στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παίκτες του Αστέρα τα έδωσαν όλα κόντρα στην Μπεσίκτας την Πέμπτη και αυτό είναι λογικό να έχει καταβάλει τους παίκτες της ομάδας της Τρίπολης. Όμως οι Αρκάδες οφείλουν να αφήσουν πίσω τους την κούραση εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που ιδιαίτερα στην έδρα του σε δυσκολεύει. Εμείς κουβαλάμε και την κόπωση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά πρέπει να την αντιπαρέλθουμε και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Στάικος Βεργέτης.

Όσο για το γεγονός ότι η ομάδα του μετρά δύο νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις φέτος στην Κρήτη, είπε: «Οι παραδόσεις για μένα δεν υφίστανται. Όταν αρχίζει ένα παιχνίδι, γράφεται ιστορία εκείνη τη στιγμή. Ο Αστέρας πρέπει να δανειστεί τα καλά στοιχεία που είχε στα ματς με Πλατανιά και ΟΦΗ και να τα παρουσιάσει για να έχει μια ακόμη επιτυχία στην Κρήτη. Πάνω από όλα θα πρέπει να έχουμε αμυντική συνοχή και να είναι κοντά οι γραμμές. Παράλληλα θα πρέπει να βγούμε απειλητικά στην επίθεση, όπως ξέρουμε και κάνουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News