default-image

Και οι τρεις κρητικές ΠΑΕ στο... κάδρο του "Τίγρη"

Αθλητισμός
Και οι τρεις κρητικές ΠΑΕ στο... κάδρο του "Τίγρη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μελισσανίδη με φόντο τη μετωπική σύγκρουση που έχει ξεσπάσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το κρατά «όμηρο» έβαλε στο κάδρο και τις ομάδες της Κρήτης που είναι μέλη της Σούπερ Λίγκας. Ανέφερε, δε, "τσιτάτα" που μπορούν ευκόλως να συζητηθούν στα ποδοσφαιρικά στέκια και από τις τρεις!

ΣΥΝΕΚΡΙΝΕ μάλιστα με τη «Σουπερλιγάτη» Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι η Κρήτη έχει τρεις ομάδες και σε λίγο θα έχει πέντε-έξι, την ώρα που η συμπρωτεύουσα έχει μείνει μόνο με τον ΠΑΟΚ. Σωστοί οι αριθμοί, μόνο που η Κρήτη - μπορεί να κατηγορηθεί ποδοσφαιρικά για άλλα - επ' ουδενί όμως για το «γλυκό μέλι» που σέρβιραν οι κομματικές ηγεσίες του Βορρά.

ΣΕ υψηλούς τόνους ευπρέπειας εκδόθηκαν λίγες ώρες μετά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Εργοτέλης και όχι μόνο, στη βαρύτατη υπόνοια που άφησε ο κ. Μελισσανίδης περί «off shore», τραπεζικών λογαριασμών και τα λοιπά, για να συνδέσει - εμμέσως πλην σαφώς και αορίστως - εξάρτηση της ομάδας του Ηρακλείου με τον αντίπαλό του.

ΟΤΑΝ βγαίνουν κατηγορίες του είδους, όμως, απαιτείται και η απόδειξή τους. Ο κ. Μελισσανίδης την άφησε να πλανάται, προτρέποντας να τη σκαλίσουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Εφόσον λοιπόν το θέμα είναι ανυπόστατο, το λογικό είναι να καλέσεις εκείνον που καταγγέλλει να αποδείξει τις λέξεις που χρησιμοποίησε σε βάρος σου.

ΠΡΙΝ μερικές μέρες πάντως είχαμε τονίσει από εδώ, βάσει πληροφοριών, ότι η πλευρά αυτή του ποδοσφαίρου είχε ξεκινήσει έρευνα για τις κρητικές ΠΑΕ, αναζητώντας επιβαρυντικά στοιχεία, είτε με τις μετοχικές τους συνθέσεις, είτε οτιδήποτε άλλο που θα τους χρησιμεύσει ως πολεμοφόδιο στον πόλεμο.

ΤΟΝ ΟΦΗ, ξέρουμε, τον πολεμάει διαρκώς και με τακτική ο Παναθηναϊκός. Φαίνεται ότι το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα για τον Πλατανιά, μέχρι στιγμής, εξαντλείται στα περιβόητα μπαράζ ανόδου με όλη εκείνη την επαναλαμβανόμενα προβαλλόμενη ιστορία στα ματς με την Παναχαϊκή.

ΜΠΟΡΕΙ η απουσία της ΕΠΟ από το συνέδριο της βίας στο Ηράκλειο να εστιάστηκε στην παρουσία σε αυτό του πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας Βασίλη Γκαγκάτση, αλλά αν το συνδυάσουμε με την απουσία και εκπροσώπων και κάποιων μεγάλων ΠΑΕ, μάλλον προσμέτρησαν στην εγκαίρως ανακοινωθείσα παρουσία του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ Αλέξη Δέδε... Μπορεί και τα δύο μαζί.

Από τα "Σφηνάκια" της έντυπης έκδοσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News