Αθλητισμός

Στηρίζει Γκατούζο και παίκτες ο Σύλλογος Μετόχων

Ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, μετά από μια σειρά γεγονότων τις τελευταίες εβδομάδες, πήρε θέση με επίσημη τοποθέτηση.

Εκφράζεται με ιδιαίτερο τόνο η στήριξη στον προπονητή Τζενάρο Γκατούζο, αλλά και η πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο χειρισμό της υπόθεσης Σίσιτς από τη διοίκηση, ενώ καταλήγοντας τονίζεται ότι ο Σύλλογος δε θα επιτρέψει σε κανένα να φέρει την ομάδα σε δυσκολότερη θέση από ό,τι ήδη βρίσκεται.

Αναλυτικά αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Τα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ μόνο κακό προκαλούν τόσο στην αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας όσο και στη "συγκέντρωση" παικτών προπονητών.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ επέλεξε τη μέθοδο της λιτής ανακοίνωσης στο θέμα της αποπομπής του ποδοσφαιριστή Μίρνες Σίσιτς. Αυτό είναι σωστό, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι καλύτερα τα λόγια να είναι λίγα.

Εμείς όμως σαν Σύλλογος Μετόχων θέλουμε να δηλώσουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα, γνωρίζοντας την ιστορία και το παρελθόν του ποδοσφαιριστή Σίσιτς και του προπονητή Γκατούζο, στηρίζουμε απόλυτα και με κάθε τρόπο τον προπονητή.

Τη δουλειά του προπονητή την παρακολουθούμε καθημερινά, περιμένουμε μεσοπρόθεσμα ότι το έργο του θα έχει θετικό πρόσημο πρώτα στο αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό επίπεδο όπου πράγματι έχουμε θέμα.

Εμπιστευόμαστε τους ποδοσφαιριστές και τους καλούμε να είναι διαρκώς προσηλωμένοι στο στόχο, που δεν είναι άλλος από την καλύτερη δυνατή πορεία της ομάδας, τηρουμένων των αναλογιών και του βαθμού δυσκολίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Φαινόμενα τύπου Σίσιτς δε θα γίνουν ξανά αποδεκτά στο μέλλον και θα τύχουν απάντησης και από εμάς.

Τέλος, οι «παράγοντες», νυν και τέως, αν θέλουν το καλό της ομάδας, καλό είναι να είναι φειδωλοί σε δηλώσεις και έργα που πιθανό είναι να βλάψουν αντί να ωφελήσουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Σε κανένα δε θα επιτρέψουμε να φέρει την ομάδα σε θέση δυσκολότερη από αυτή που ήδη βρίσκεται».

Σχόλια