default-image

Παράπονα έχει ο Σκουρτόπουλος

Μπάσκετ
Παράπονα έχει ο Σκουρτόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά παράπονα είχε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά από το τέλος της αναμέτρησης  με τον Ολυμπιακό στο Ρέθυμνο, τα οποία δε θέλησε να τα σχετίσει με τους ερυθρόλευκους καθώς όπως σημείωσε είναι για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο τεχνικός του ΑΓΟΡ είπε χαρακτηριστικά πως: «Αυτό που θέλω να πω και δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό, είναι ότι για πέμπτο ή έκτο παιχνίδι, εμείς δεν παίρνουμε ούτε τα κουκούτσια. Σήμερα κοουτσάραμε με πέντε αστυνομικούς στον πάγκο και δεν νομίζω ότι ο κόσμος του Ρεθύμνου δίνει δικαιώματα. Για την τεχνική ποινή που με ρωτάτε, όλοι στον πάγκο μας ήταν καθιστοί και ο διαιτητής ήρθε από την απέναντι μεριά για να τη δώσει».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι ανέφερε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, αλλά και στους παίκτες μου. Είχαμε την φιλοδοξία να μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα ίσα τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε, εκτός από την αρχή και το τέλος που προσπαθούσαμε να πετύχουμε με ανορθόδοξο τρόπο καλάθια. Με τον ενθουσιασμό πολλών παικτών αυτό ήταν λογικό.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καλαμπόκης συμπλήρωσε: «Τα συναισθήματα είναι κάπως ανάμεικτα, γιατί κάναμε καλή εμφάνιση, αν εξαιρέσουμε το πρώτο πεντάλεπτο, για 35 λεπτά παίξαμε πολύ καλά. Έχω την αίσθηση, χωρίς να θέλω να αδικήσω την προσπάθεια του Ολυμπιακού, ότι κάποιες φορές δεν αντιμετωπιστήκαμε το ίδιο από τους διαιτητές. Το " κέρδος" μας ήταν πως κρατήσαμε τον Ολυμπιακό στους 65 πόντους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News