Αθλητισμός

Στο Ιβανώφειο για το διπλό σήμερα ο ΟΦΗ

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, ο ΟΦΗ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αντιμετωπίζοντας σήμερα, στις 5 μ.μ., τον Ηρακλή στο κεκλεισμένων των θυρών Ιβανώφειο.

Ο Φώτη Τακιανός αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς και ο Χριστόφορος Ραζής είναι ετοιμοπόλεμος. Αναφερόμενος στο ματς, ο Νίκος Στυλιανού επισημαίνει: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Ηρακλής έχει καλή ομάδα και παλεύει όλα τα ματς στην έδρα του. Εμείς έχουμε δυο σερί ήττες και δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη. Θα πάμε να πάρουμε το παιχνίδι. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Όποιος το θέλει περισσότερο θα το πάρει».

Σχολιάζοντας την ήττα από τον Αρκαδικό το περασμένο Σάββατο επισήμανε: «Αδικήσαμε τον εαυτό μας με τον Αρκαδικό. Μπορούσαμε να το κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό. Δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο».

Διαιτητές θα είναι οι κ. Ξενικάκης-Παγώνης-Ταρενίδης Κ.

Την 6η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Παγκράτι-Ερμής Λαγκ., Ψυχικό-Αετός, Λιβαδειά-Λαύριο, Δόξα Λευκ.-Φίλιππος Βέρ., Αρκαδικός-Ηλυσιακός, Εθνικός-Καβάλα.

Σχόλια