default-image

Στην κορυφή η Ρουμανία, νίκη για την Ουγγαρία

Ποδόσφαιρο
Στην κορυφή η Ρουμανία, νίκη για την Ουγγαρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα άλλα δύο ματς του ομίλου της Εθνικής μας νικήτριες βγήκαν η Ρουμανία και η Ουγγαρία.

Η Ρουμανία νίκησε 2-0 τη Βόρειο Ιρλανδία και ανέβηκε στην κορυφή του 6ου ομίλου και η Ουγγαρία επικράτησε με 1-0 της Φινλανδίας, ωστόσο το αποτέλεσμα που επισκίασε τα πάντα στον όμιλο ήταν η τεράστια νίκη που πέτυχαν τα Νησιά Φερόε με 1-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στην εθνική μας ομάδα.

Στον 9ο όμιλο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χάρισε τη νίκη στην Πορτογαλία κόντρα στην Αρμενία και έγραψε ιστορία στο Euro καθώς ανεβαίνει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (προκριματική και τελική φάση) με 23 γκολ. Αυτό μάλιστα ήταν το 450ο τέρμα του τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο σε σύνολο 703 αγώνων.

Η Δανία βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι με τη Σερβία στο "Stadion FK Partizan" (οι γηπεδούχοι ήταν τιμωρημένοι για τα επεισόδια και τη διακοπή στο πρόσφατο παιχνίδι τους με την Αλβανία), όμως έκαναν αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπέντνερ που πέτυχε δύο γκολ πήραν μία σπουδαία νίκη με 3-1.

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία η Γερμανία επιβλήθηκε με 4-0 του Γιβραλτάρ (τα δύο πρώτα γκολ ο Τόμας Μίλερ) και με το ίδιο σκορ επικράτησε εκτός έδρας η Πολωνία της Γεωργίας, ενώ η Σκωτία νίκησε 1-0 την Ιρλανδία, σε ένα ματς που ο Ρόμπι Κιν έμεινε για πρώτη φορά εκτός αρχικού σχήματος στην εθνική ομάδα της χώρας του από το... 2001 (μπήκε αλλαγή στο 80ο λεπτό).

Αποτέλεσμα που αφήνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 1 βαθμό μετά από 4 αγώνες και ουσιαστικά και με τα δύο πόδια εκτός τελικής φάση Euro!

4ος όμιλος

Γεωργία - Πολωνία       0-4

Γερμανία - Γιβραλτάρ      4-0

Σκωτία - Ιρλανδία      1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πολωνία      10

2. Ιρλανδία      7

3. Σκωτία      7

4. Γερμανία      7

5. Γεωργία      3

6. Γιβραλτάρ      0

Τα αποτελέσματα

 Ελλάδα - Νησιά Φερόε      0-1

Ουγγαρία - Φινλανδία      1-0

Ρουμανία - Β. Ιρλανδία      2-0

6ος όμιλος

1. Ρουμανία      10

2. Βόρειος Ιρλανδία      9

3. Ουγγαρία      7

3. Φινλανδία      4

5. Νήσοι Φαρόε      3

6. Ελλάδα      1

 9ος όμιλος

Πορτογαλία-Αρμενία      1-0

Σερβία-Δανία      1-3  

Η βαθμολογία

1. Δανία      7

2. Πορτογαλία      6

3. Αλβανία      4

4. Σερβία      1

5. Αρμενία       1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News