default-image

Δηλώνει χαρούμενος ο Νίνης

Ποδόσφαιρο
Δηλώνει χαρούμενος ο Νίνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο Σωτήρης Νίνης να μην έχει αγωνιστεί ακόμη με την πράσινη φανέλα (θα έχει δικαίωμα από τον Ιανουάριο), αλλά έδειξε πως του αρέσουν οι συνθήκες που υπάρχουν στον σύλλογο.

Ερωτηθείς πως είναι η εμπειρία του στο «τριφύλλι», απάντησε: «Ωραία. Είμαι χαρούμενος. Το περιβάλλον μου αρέσει. Πραγματικά όλα πάνε καλά».

Ωστόσο στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης έγινε λόγος για την πρώην ομάδα του την Πάρμα, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Serie A, έχοντας συγκομιδή έξι βαθμών

«Σέβομαι πολύ τον Λεονάρντι ( αθλητικός διευθυντής της Πάρμα) και τον Ντοναντόνι αλλά με τον προπονητή δεν τα πηγαίναμε καλά», είπε αρχικά, σχολιάζοντας την έως τώρα πορεία της στη φετινή σεζόν.

Θα βοηθούσε η αλλαγή προπονητή;

«Φυσικά, σίγουρα. Η ομάδα είναι τελευταία. Στο ξεκίνημα μου στην Πάρμα τα πήγαινα καλά, αλλά μετά δεν κατάλαβα γιατί ο Ντοναντόνι με άφησε έξω για 2-3 παιχνίδια. Δεν ήταν εύκολο. Ακόμα και πέρσι μου είπε «πας δανεικός», του είπα «όχι» και σκέφτηκα ότι πρέπει να βρω τη λύση. Δηλαδή ή να μείνω ελεύθερος ή να παραμείνω στην Πάρμα. Στον Λεονάρντι είπα “δεν θέλω λεφτά, αφήστε με να φύγω”».

Δεν φαίνεται να έχεις αμφιβολίες. Καλύτερα να αλλάξει προπονητή η Πάρμα.

«Ναι, θα ήταν το καλύτερο».

Ξέχνα τον Ντοναντόνι, κάποια μέρα θα ήθελες να γυρίσεις στη Σέριε Α;

«Η Ιταλία μου αρέσει. Αλλά πλέον δεν ξέρω. Είναι ένα πρωτάθλημα με πολύ τακτική, πολλή δουλειά στο γυμναστήριο. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει να παίζω με την μπάλα, να παίζω ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται μόνο γυμναστήριο...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News