default-image

Κοντά στο Μπεν ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Κοντά στο Μπεν ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο επιθετικός της Βέροιας, Μπεν Μοχάμεντ, κάνει και φέτος μια αρκετά καλή χρονιά. Ο 25χρονος άσος, που μπορεί να παίξει ως δεύτερος επιθετικός αλλά και στα άκρα, πραγματοποιεί και τη φετινή σεζόν καλές εμφανίσεις και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του παίκτη.

Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι "ερυθρόλευκοι", που είχαν τον Μπεν στη μεταγραφική τους λίστα από την περσινή σεζόν, έχουν πάρει την απόφαση για την απόκτηση του παίκτη. Ο Μπεν έχει συμβόλαιο με τη Βέροια μέχρι το καλοκαίρι και τον Γενάρη είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του.

Αυτό όμως που δείχνει να είναι το πιο πιθανό "σενάριο" έχει να κάνει με κάθοδο του Μπεν στου Ρέντη τον Ιανουάριο, με τη Βέροια να παίρνει ένα ποσό για να συναινέσει στην παραχώρηση του παίκτη. Οι μέχρι στιγμής άλλωστε προσπάθειες της διοίκησης της "βασίλισσας" του Βορρά, για να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Μπεν, δεν έχουν αποδώσει.

Από' κει και πέρα, ο Τζόελ Κάμπελ είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο και οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις επαφές με τον Αρσέν Βενγκέρ και τους ιθύνοντες των «κανονιέρηδων», σε μια προσπάθεια να κάνουν το «κόλπο γκρόσο» με την επιστροφή του διεθνούς άσου στου Ρέντη. Ασφαλώς και ο Μίτσελ επιθυμεί να δει και πάλι τον Κάμπελ στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά η υπόθεση του Κοσταρικανού δεν είναι εύκολη. Το πλεονέκτημα των «ερυθρόλευκων» είναι οι καλές σχέσεις που έχουν με τους Λονδρέζους, αλλά από την άλλη πλευρά αν όντως η Μίλαν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κάμπελ, τότε τα πράγματα περιπλέκονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News