default-image

Συγκίνησε με τα λόγια του ο Ζλάταν

Ποδόσφαιρο
Συγκίνησε με τα λόγια του ο Ζλάταν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς πήρε τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στη Σουηδία για ένατη χρονιά (όγδοη σερί) και στο γκαλά που έγινε για να τιμηθεί, έδειξε πως εκτός από εκκεντρικός και εγωιστής έχει και μια ευαίσθητη πλευρά.

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν συγκίνησε με τα λόγια του και «ανάγκασε» το κοινό να σηκωθεί όρθιο και να τον χειροκροτήσει όταν μίλησε για τον θάνατο του αδερφού του, αλλά και τον απροσδόκητο χαμό δύο Σουηδών ποδοσφαιριστών.

«Όλα τα βραβεία που πήρα δείχνουν πως κάτι κατάφερα και πως είμαι καλός σε αυτό που κάνω. Όμως παράλληλα έχουν επισκιαστεί από αυτό που έγινε στον Κλας Ίνγκεσον και τον Πόντους Σέγκερστρομ.

Είχα έναν αδερφό που πέθανε πριν λίγους μήνες από μια παρόμοια ασθένεια. Υπάρχει ζωή έξω από το ποδόσφαιρο και είναι πολύ πιο σημαντικό. Ας αναπαυθούν εν ειρήνη», είπε ο δακρυσμένος «Ίμπρα», ενώ η κάμερα «έπιασε» και την σύντροφό του Έλενα Σέγκερ να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.Παρόντες στη μεγάλη εκδήλωση ήταν και ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού, παρέα με τη σύζυγό του, Ζοζεφίν και ο Τζίμι Ντουρμάζ του Ολυμπιακού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News